Onze historie

Bij dierenspeciaalzaak Fitty kunt u terecht voor de beste kwaliteitsproducten op het gebied van dierenvoeding. Doordat Fitty ruim vijftig jaar ervaring heeft in de productie van dierenvoeding, haalt u voor uw hond of kat met Fitty Petfood voeding van premium kwaliteit in huis met een hoge voedingswaarde. Al het goede voor het welzijn van uw hond of kat!

In de jaren zestig begon Fitty met de productie en het aanbieden van verse dierenvoeding, vanuit een abattoir in Dordrecht. Deze verse dierenvoeding vond gretig aftrek, dus werd er al snel overgegaan tot het openen van een fabriek, van waaruit de oprichter van Fitty, Huib Schoon, zich uitsluitend richtte op het produceren van verse dierenvoeding van hoge kwaliteit: Fitty Petfood.

De producten werden in een winkel bij de fabriek verkocht. Vele huisdiereigenaren wisten de weg naar de winkel te vinden en waren er lovend over. De verkoop liep al snel heel goed en leidde tot de opening van een grotere winkel om nog meer klanten te kunnen bedienen. De feedback van de klanten waren onverminderd positief en zijn dat ook altijd gebleven.

Door de jaren heen groeide Fitty uit tot een dierenspeciaalzaak om dierenliefhebbers ook op andere vlakken te kunnen bedienen. Vandaag de dag wordt de winkel gerund door de zoon van oprichter Huib Schoon, Dolf Schoon, en kunnen klanten bij Fitty terecht voor alles wat hun favoriete huisdier nodig heeft. De verkoop van zelfgeproduceerde dierenvoeding, Fitty Petfood, blijft echter ook na ruim vijftig jaar nog een prominente plek innemen binnen de bedrijfsactiviteiten. 

Nog steeds is de dierenvoeding een product waar vele huisdiereigenaren bij zweren. Fitty Petfood heeft namelijk alles in zich voor het welzijn van hond of kat: de producten bevatten een hoge voedingswaarde en natuurlijke ingrediënten. Dolf Schoon: “We zijn enorm trots dat wij dit product in ons assortiment hebben. We onderscheiden ons hiermee van andere dierenwinkels, maar zeker ook van andere dierenvoedingsproducenten. Fitty Petfood heeft een hoge voedingswaarde en wij staan garant voor de kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de productie van dierenvoeding en onze drang naar innovatie, zijn wij uitgegroeid tot een producent en leverancier van premium dierenvoeding, met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.”

Door de jarenlange ervaring in de productie van dierenvoeding, bent u met Fitty Petfood verzekerd van de hoogste kwaliteit voeding voor uw huisdier. 

Bekijk hier de producten van fitty petfood